Aktuelt

FØLG OSS PÅ FACEBOOK FOR FLERE PRODUKTNYHETER OG VIDEODEMONSTRASJONER

6214cce1-ab89-4878-b61e-1e7f1f204eee

JACOMEDIC  AS HOLDER FAGSEMINAR

TORSDAG 10. September 2015 holder Jacomedic AS i samarbeid med GKE fagseminar på Olavsgaard Hotel. Seminaret vil omhandle sterilisering med damp og plasma. Kontakt oss for informasjon og påmeldig. FORTSATT NOEN LEDIGE PLASSER!

 

En aktiv høst!
Jacomedic AS vi delta med ustilling på følgende fagkongresser høsten 2015

ALNSF i Ålesund 4-6. September.

AMBULANSEFORUM på Gardermoen 21 - 23 September.

INTENSIVLANDSMØTE 23 - 25 September.

 

 

Besøk vår stand på norsk dagkirurgisk forum 2015. Du finner oss på scandic hotel fornebu, 16-17 januar.

JAcomedic as ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Ny Truck

Kim-Arild Hansen på lageret er i full sving med å pakke det siste av dagens leveranser. Den nye trucken fra Toyota gjør arbeidet enklere og enda mer effektivt. Jacomedic AS ønsker alle en fin førjulstid.

Leveranse av iv-stativer

Vi har nå montert og levert nærmere 500 infusjonsstativer til 47 ulike sykehjem i Oslo. Stor takk til vår flinke medarbeid Kim-Arild for montering og levering innenfor tidsfristen. Jacomedic AS ønsker alle en riktig god helg.

 

AMBULANSEFORUM 2014

Kom innom vår stand på AMBULANSEFORUM 2014 for en hyggelig prat. Vi har mange spennende nyheter!


 

ALNSF - Sundvolden 2014

Da er vi klare til å ta imot anestesisykepleierene på vår stand på ALNSF 2014. Velkommen innom for en hyggelig prat.

Jubileumstur til vilnius

Jacomedic AS fyller 25 år i 2014, og dette ble feiret med jubileumstur til Vilnius, Litauen siste helgen i August. Fredag besøkte vi vår største leverandør Intersurgical, som har et fantastisk produksjonsanlegg i utkanten av Vilnius på ca 35 000 kvm. Vilnius bydde på flott arkitektur og gode matopplevelser. Jacomedic AS ønsker alle en fin høst.

Lansering av ny og forbedret lts-d.

1.August 2014 lanseres en ny og videreutviklet utgave av LTS-D fra VBM. Blant forbedringene er en større vinkel på selve tuben for enklere innføring, større og forbedret ventilasjonskanal og tynnere materiale i cuffene. Vi kan også tilby et bredere produktspekter med blant annet engangs barnetuber. Kontakt oss for mer ufyllende informasjon.

Europeisk samling for GKE distributører

Vi har nylig deltatt på Europeisk produktmøte for GKE distrubutører. Tema for møtet var biologiske tester (sporeprøver) for damp- og plasmaautoklaver, samt tester til vaskemaskiner. Kurset samlet 18 deltakere fra 9 land.

 

Jobbfrukt

Vi benytter oss av Jobbfrukt.no og får levert en kurv med sunne fristelser på døra hver uke. Sunt og godt for våre ansatte! Jacomedic AS anbefaler andre bedrifter å benytte seg av det samme tilbudet.

 

 

- Dyrket med kjærlighet, pakket med nøyaktighet, levert med stolthet, mottatt med glede!

 

Foredrag FOR NORSK TATTOO GATHERING

Jacomedic AS deltar som foredragsholder på Norsk Tattoo Gathering, Edderkoppen hotel, Oslo 13-15 juni 2014. Tema vil være pakking og sterilisering av utstyr. Velkommen.

 

Sutursett med instrumenter

Jacomedic AS leverer komplette prosedyrepakker fra den engelske leverandøren Rocialle. Blandt våre produkter er "Engangs sutursett med instrumenter". Settet inneholder solide metallinstrumenter, tupfere og kompresser - Alt du behøver for en enkel suturering. Siden lanseringen i 2013 har vi merket en økende interesse og har i dag en rekke brukere. Kontakt oss for utfyllende informasjon og vareprøver.

 

 

 

VI DELTAR Dekontamineringsdagene 26 -27.mai 2014

I regi av Nasjonalt kompetansetjeneste for dekontaminering deltar Jacomedic AS på dekontamineringsdagne 2014. Besøk vår utstlilling på Thon Hotel Oslofjord 26 - 27 mai 2014.